Tadalafil: het gebruik en effect van deze erectiepil

 

Erectiestoornissen komen bij mannen zeer veel voor. Dit kan leiden tot schaamte, maar ook tot frustratie, omdat je herhaaldelijk niet instaat bent om een erectie te krijgen. Je kan je probleem daarom het beste bespreken met de huisarts. Samen met een arts kan je de best mogelijke behandeling uitkiezen die past bij jouw erectieprobleem. Vaak is een erectiepil een goede oplossing. Er zijn een heleboel verschillende erectiepillen, waarvan Tadalafil een voorbeeld is. De huisarts kan je verschillende varianten van het medicijn voorschrijven. Zo heb je een weekendpil, maar is het ook mogelijk om een dagelijkse behandeling te krijgen.

 

Hoe werkt Tadalafil?

Hoe zorgt het medicijn Tadalafil ervoor dat je toch in staat bent om een erectie te krijgen, wanneer je last hebt van erectieproblemen? De werkzaamheid van Tadalafil berust op de stof Tadalafil die in het medicijn verwerkt zit. Tadalafil verwijdt een aantal bloedvaten, waaronder die in de penis. Door deze ruimere bloedvaten is het mogelijk om meer bloed de penis in te laten. Hierdoor kunnen de zwellichamen zich beter vullen en is het mogelijk om een erectie te krijgen. Voor de werkzaamheid van het medicijn is nog wel een seksuele prikkeling nodig. Je zal geen spontane erecties krijgen bij het gebruik van Tadalafil.

 

Nadelen en bijwerkingen

Een erectiepil om je erectieproblemen op te lossen lijkt natuurlijk een ideale oplossing. Echter kleven er ook een aantal nadelen aan het gebruik van deze medicijnen. Ten eerste is het effect maar tijdelijk. Op den duur is het medicijn uitgewerkt en vanaf dat moment zal je weer last gaan krijgen van je erectieproblemen. Je zal dan een nieuwe pil moeten slikken. Daarnaast heb je ook een kans op verschillende bijwerkingen. Over het algemeen heeft niet iedere man last van deze klachten, maar het is belangrijk om hier wel rekening mee te houden. De huisarts kan je informeren over de risico’s en de belangrijkste klachten staan ook beschreven in de bijsluiter.

 

Tadalafil aanschaffen

Als je gebruik wilt maken van een erectiepil zoals Tadalafil, dan is het belangrijk om te weten waar je deze precies kunt aanschaffen. In Nederland is het niet mogelijk om deze pillen in de winkel te halen. Je kan dus niet naar de drogist gaan en verwachten de erectiepil in de schappen aan te treffen. De huisarts kan een recept voor je uitschrijven waarmee je de pil kunt kopen bij de apotheek. Het is een recept plichtig medicijn.

 

Kan je Tadalafil online bestellen?

Tegenwoordig is bijna alles wel te vinden op het internet en dit geldt ook voor erectiepillen, zoals Tadalafil. Als je even online zoekt zal je een hele lijst vinden met websites die je allemaal pillen kunnen verkopen en beloven dat hiermee je erectieprobleem verholpen is. Echter zijn lang niet al deze pillen even werkzaam en sommige zijn zelfs illegaal. Pas daarom altijd op wanneer je besluit om je pillen via het internet aan te schaffen. Het kan zijn dat er schadelijke stoffen verwerkt zitten in de erectiepillen die van invloed kunnen zijn op de gezondheid.

Erectiepillen zoals Tadalafil kun je bestellen via Medicaat.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *